Burcu Kara: Bu sene hayatımın en zor senesi - Arka Sokaklar Haberleri - D Media
top of page

Burcu Kara: Bu sene hayatımın en zor senesi

'Arka Sokaklar' dizisinin Komiser Seval'i Burcu Kara, bu hafta Milliyet Youtube kanalında yayınlanan 'Ünlü Sohbetleri' programının konuğu oldu. 'Arka Sokaklar'da oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Kara, diziye yeniden dahil olan Mesut Komiser Şevket Çoruh için de övgü dolu sözler kaydetti.

Burcu Kara: Bu sene hayatımın en zor senesi

Paylaş:

8 Mayıs 2024 13:24:21

İşte Burcu Kara'nın samimi açıklamaları...

- 'Arka Sokaklar' ile başlamak istiyorum. Nasıl gidiyor çekimler?

"Güzel gidiyor. Arka Sokaklar Türkiye’de fenomen ve çok ciddi kitlesi olan bir iş. Açıkçası çalışmayı düşünmediğim bir yılda kendimi sette buldum. Çok sevdiğim bir ekip."

- 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonunda... Bu başarıyı neye bağlıyorsun?

"Samimiyetine bağlıyorum. Çok gerçekler. Karakterler olsun, hikayeler olsun... İzlediğim her şey gerçek. Şimdi Şevket (Çoruh) ağabey de geri döndü. O da çok önemli karakterlerden biriydi.

- 'Arka Sokaklar' gücüne güç kattı diyebilir miyiz?

"Kesinlikle öyle. Fazla özleniyordu. Çünkü o bu dizinin demirbaş karakterlerindendi. Kendi adıma da çok sevindim onun geri dönmesine."

- Komiser Seval'i neler bekliyor? Biraz ipucu alsak?

"Çok sert ama aile olaylarında bir o kadar merhametli bir karakter. Kadına şiddet olaylarında birden deliriyor. O yüzden değişik bir kadın. Henüz onun özel hayatına dair çok bir şey görmedik. Çünkü onun böyle olmasının mutlaka bir sebebi var. Oraya çok değişik bir renk oldu."

RÖPORTAJIN TAMAMI MİLLİYET.COM.TR'DE!

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma 20.00'da Kanal D'de!

DİĞER HABERLER

bottom of page